Tepebaşı İlkokulu

Vizyon: Öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olsun. Okulumuzda Sevgi, Saygı ve Hoşgörü herkesin ortak değeri olsun. Öğrenenler öğrendiklerini kendisi, ailesi, milleti ve tüm insanların yararı için kullansın. Okulumuzdan mezun olup gidenler toplumda örnek biri birey olsun Okulumuzda her bireyin bizim için özel ve bütün bireylerin eşit olduğunu tüm veli, öğrenci ve öğretmenler bilsin. İnsani ahlaki kültürel değerlere saygılı,mutlu bireylerin yaşadığı bir ortam olsun Okulumuzda her gün daha iyiye ulaşmak için çalışılsın Okulumuz orta öğretim kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren; sosyal etkinliklerle adından söz ettiren güçlü bir eğitim kurumu olsun.

Misyon: Sağlam karakterli, dürüst, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek ana hedefimizdir. Okulumuz için önemli olan, kendimizi, öğrencilerimizi ve okulumuzu en iyi şekilde geliştirip, öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirerek geleceğe hazırlamak, çevremiz ve bölge okulları ile yarış halinde olarak kendimizi en iyi şekilde tanıtmak, daha ileriye koşmaktır.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tepebasi.meb.k12.tr

Adres - Tepebaşı Mahallesi İbrahim Kurt Caddesi Elbistan/KAHRAMANMARAŞ

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - TEPEBAŞI MAHALLESİ

Adres - Tepebaşı Mahallesi İbrahim Kurt Caddesi Elbistan/KAHRAMANMARAŞ

Ulaşım ŞEHİR İÇİ DOLMUŞLAR MEVCUT OLUP ULAŞIM KOLAYDIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ELBİSTAN İLÇE MERKEZİNE 2 KM UZAKLILKTADIR.